Αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης, Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΜΚΟ Youthnet Hellas στα πλαίσια του προγράμματος STEPS for NGOs.

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της ΜΚΟ Youthnet Hellas στα πλαίσια του προγράμματος «STEPS for NGOs», που απευθύνεται σε Νέους και έχει σαν στόχο την προώθηση του έργου των ΜΚΟ σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος 18 εκπρόσωποι ΜΚΟ από 8 διαφορετικές χώρες, σε ένα κύκλο επισκέψεων στην Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία και Βουλγαρία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών σε θέματα της Νέας Γενιάς.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ηρακλείου (Europe Direct), στηρίζοντας το σημαντικό έργο της Youthnet Hellas, έλαβε μέρος στην εκδήλωση με ομιλία της υπεύθυνης του Κέντρου κας Ακριβοπούλου, προκειμένου να βοηθήσει στην ενημέρωση των νέων ανθρώπων για τα δικαιώματα και τις δυνατότητές τους, μέσω των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κ. Γ. Λιβανός. Συμμετείχαν επίσης  οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου υπεύθυνοι σε θέματα Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, καθώς και εκπρόσωπος του ENISA. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση στην οποία, οι εκπρόσωποι των χωρών εξέθεσαν τις δράσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.