Νέο site διασύνδεσης προσφοράς & ζήτησης εργασίας στα ξενοδοχεία.


Ο Τουρισμός αποτελεί κρίσιμο τομέα για την οικονομία της χώρας μας. Πέρα από τα λόγια χρειάζονται πρακτικές πρωτοβουλίες για την προβολή του Τουριστικού προϊόντος, για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Γι’ αυτό το λόγο ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και την στήριξη των υπόλοιπων δήμων του νομού μας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την δημιουργία ψηφιακού κοινωνικού δικτύου μεταξύ των εργοδοτών και εργαζομένων στον Ξενοδοχειακό τομέα μέσω ιστοσελίδας.
Σκοπός της ιστοσελίδας είναι:
• Να φέρει σε επαφή κυρίως τους νέους, και όχι μόνο, που έχουν σπουδάσει την ξενοδοχειακή τέχνη ή εργάζονται ήδη στο χώρο της φιλοξενίας, με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
• Να διευκολύνει τη μεταξύ τους επικοινωνία.
• Να προβάλλει τα προσόντα και τις δεξιότητες των εργαζομένων και όσων επιθυμούν να εργασθούν στα ξενοδοχεία.                           
• Να βοηθήσει τους εργοδότες στην αναζήτηση των κατάλληλων στελεχών.
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: www. linkedtourism.gr και μπορούν να γίνουν μέλη στελέχη του ξενοδοχειακού τομέα, καθώς και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 12,00 στα γραφεία της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου, οδός Αθηνάς 18 (πίσω από το Εργατικό Κέντρο), Τηλ.: 2810288108.

Για την ομάδα εργασίας
Ανδρέας Μεταξάς
Πρόεδρος
ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.