Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας.

 

Η Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους υποψήφιους για ένταξη στο Mέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας «Π.Α.Α.» 2007-2013, ότι αποστάλθηκαν 720  αποφάσεις έγκρισης, που αντιστοιχούν το 64,5% της εγκεκριμένης πίστωσης με βάση τις οδηγίες του ΥΠΑΑΤ  και σύμφωνα με την κατάταξη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, στις Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Περιφέρειας Κρήτης.
Η λίστα με τα ονόματα των νέων αγροτών για τους οποίους έχει εκδοθεί Ατομική Απόφαση Έγκρισης έχει αναρτηθεί στις Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, στη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης και στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κρήτης www.crete-region.gr.
Παρακαλούνται οι εγκρινόμενοι νέοι αγρότες να προσέλθουν στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης του νομού τους  και να παραλάβουν την ατομική  απόφαση έγκρισης  προσκομίζοντας φωτοτυπία του τραπεζικού τους βιβλιαρίου (ΙΒΑΝ).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.