Πρωτοβουλία Π.Ε. Ηρακλείου με στόχο τη μείωση των τιμών και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει  η Π.Ε. με στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήττει την τοπική οικονομία, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (επιμελητήρια, συλλόγους, ενώσεις κλπ) τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στη 1:30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης

(πλατεία Ελευθερίας), προκειμένου από κοινού να στηρίξουν την τοπική αγορά, τα τοπικά προϊόντα, τους δοκιμαζόμενους πολίτες –καταναλωτές αλλά και να συμβάλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
«Παρά τη δραματική μείωση των μισθών και των συντάξεων, οι τιμές βασικών καταναλωτικών αγαθών διατηρούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που κάνει δυσκολότερη τη ζωή των πολιτών που δοκιμάζονται και βεβαίως μεγαλώνει την κρίση και την ύφεση» ανέφερε για το θέμα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και κατέληξε: «Το φαινόμενο αυτό δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους, ούτε είναι λογικό να αφεθούμε στην «μοίρα» μας, γι ‘αυτό θεωρούμε χρήσιμο να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους και διαδικασίες ελέγχου  και μείωσης των τιμών με την συνέργεια και την συνεργασία όλων μας. Ο έλεγχος της αγοράς από τις υπηρεσίες του κράτους και των Περιφερειών, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ασφαλώς και πρέπει να συνεχισθεί και να ενταθεί αλλά δεν αρκεί. Αντιθέτως η ανάληψη της κοινωνικής ευθύνης που αναλογεί σε καθένα από μας και οι στοχευμένες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες μας, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλουν περισσότερο στη μείωση των τιμών και κατ’ επέκταση  στην τόνωση της αγοράς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.