Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση η κατασκευή συνδετήριας οδού Ν.Ε.Ο. Αγίου Νικολάου – Καλού Χωριό

v.o.a.k agios nikolaos neapolh

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κατασκευής της συνδετήριας οδού Ν.Ε.Ο. Αγίου Νικολάου – Καλού Χωριό με την Π.Ε.Ο. του Νομού Λασιθίου, εντάσσεται πλέον το έργο μετά την έγκριση των σχετικών δαπανών, συνολικού ύψους 231.575,10 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, μετά από παρεμβάσεις και αναφορές του υφυπουργού Εργασίας κ. Ι. Πλακιωτάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλακιωτάκης με αναφορές του, είχε ενημερώσει τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη για την άμεση ανάγκη έγκρισης των σχετικών δαπανών που θα εξασφάλιζαν την σύνδεση του Καλού Χωριού με τον Περιφερειακό του Νομού Λασιθίου.

Αναλυτικότερα, με δύο αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτου Σιμόπουλου, εγκρίθηκαν :
– Δαπάνη, ύψους 147.600 ευρώ για την μετατόπιση των δικτύων άρδευσης και ύδρευσης του Καλού Χωριού, καθώς και.
– Δαπάνη, ύψους 83.975,10 ευρώ, για την κατασκευή της συνδετήριας οδού Ν.Ε.Ο.  Αγίου Νικολάου – Καλού Χωριού με την Π.Ε.Ο. Νομού Λασιθίου.

Ο κ. Πλακιωτάκης, σχολιάζοντας τις σχετικές αποφάσεις, εξέφρασε την ικανοποίηση του, υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για ένα ουσιαστικό έργο το οποίο σπάει οριστικά το φράγμα της απομόνωσης της ευρύτερης περιοχής. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών θα μπορούν να κινούνται τόσο οι ίδιοι, όσο και τα προϊόντα τους άμεσα και με ασφάλεια.
Εξίσου σημαντικό όμως είναι το έργο αυτό και για την ασφαλή μετακίνηση των επισκεπτών μας στην ευρύτερη περιοχή», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.