Εγκατάσταση Νέων Γεωργών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας «Π.Α.Α.» 2007-2013.

 

Η Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους υποψήφιους για ένταξη στο Mέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας «Π.Α.Α.» 2007-2013, ότι μετά την έγκριση της ΣΑ Ε0828 στο ΠΔΕ 2010, αποστάλθηκαν 375 αποφάσεις έγκρισης όλων των κύκλων (Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄), σύμφωνα με την κατάταξη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής και πληρούν τα κριτήρια ένταξης, στις Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

 

Η λίστα με τα ονόματα των Νέων Γεωργών για τους οποίους έχει εκδοθεί Ατομική Απόφαση Έγκρισης έχει αναρτηθεί στις Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, στη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης και στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κρήτης www.crete-region.gr.

Παρακαλούνται οι εγκρινόμενοι νέοι αγρότες να προσέλθουν στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης του νομού τους και να παραλάβουν την ατομική  απόφαση έγκρισης  προσκομίζοντας φωτοτυπία του τραπεζικού τους βιβλιαρίου (ΙΒΑΝ).

 

Συμπληρωματικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΑΤ, για την πληρωμή της 1ης δόσης της ενίσχυσης στους δικαιούχους Νέους Γεωργούς απαιτείται η υποβολή εκ μέρους τους, σχετικής αίτησης στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Για τους δικαιούχους που θα λάβουν τώρα απόφαση έγκρισης θα επισυνάπτεται και η προαναφερθείσα αίτηση, την οποία αυτοί θα επιστρέψουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μαζί με το Αποδεικτικό παραλαβής – Αποδοχή της απόφασης έγκρισης πράξης – Σύμβαση. Οι δικαιούχοι που έχουν ήδη επιστρέψει υπογεγραμμένη τη Σύμβαση, θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση 1ης δόσης ενίσχυσης, υπόδειγμα της οποίας έχει αποσταλεί στις Δνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Ν.Α. και αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κρήτης www.crete-region.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/νση Γεωργικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.