Επαναφορά Ταμείου Ανεργίας χωρίς καμία περικοπή

xrimata-antropos

Επιστολή έστειλαν τα ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Και ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ – ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΡΗΤΗΣ προς, τον Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση Ιωάννη και τους Υφυπουργούς Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Κεγκέρογλου Βασίλειο, κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη & κ.Μπέζα Αντώνιο για την επαναφορά του Ταμείου Ανεργίας χωρίς καμία περικοπή.

Η Επιστολή
Κύριοι, σε λίγες μέρες απολύονται οι συνάδελφοι μας οι οποίοι εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις. Οι τελευταίες συμβάσεις, μας υποχρέωσαν, σε μισθούς πείνας. Έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για μας. Υπερφορολόγηση , χαμένο εισόδημα, 40% με 50% ανεργία δημιουργούν συνθήκες πραγματικά τραγικές.
Το 2013 με το επίδομα ανεργίας να περιορίζεται στους 3 μήνες, οι εποχικά απασχολούμενοι δεν κατάφεραν να καλύψουν ούτε τις βασικές ανάγκες τους, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικά Ιατρεία και Φαρμακεία.
Σε κάθε όμως περίπτωση δεν μπορείτε να νομοθετείτε τιμωρώντας τους εργαζόμενους. Επιτακτική ανάγκη είναι η επαναφορά του ταμείου Ανεργίας χωρίς καμία περικοπή και περιορισμό στον αριθμό των ενσήμων.
Είναι αδιανόητο πλέον να παίζεται όχι μόνο με την αξιοπρέπεια μας αλλά ακόμα και με την ίδια μας τη ζωή.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ  
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ –  ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.