903 αιτήσεις στην Κρήτη για το πρόγραμμα ενίσχυσης του λιανεμπορίου «e-Λιανικό»

Υποβλήθηκαν συνολικά 903 αιτήσεις από ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Αναπτυξιακή Κρήτης

Από την Αναπτυξιακή Κρήτης ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε την Τρίτη 6 Απριλίου, η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη δράση του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων «e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη, αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος».

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς Πόρους.

Αφορούσε την ανάπτυξη / αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) για  μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, με επιχορήγηση έως 5.000 ευρώ.

Συνολικά υποβλήθηκαν 11.503 αιτήσεις από επιχειρήσεις, συνολικού προϋπολογισμού  53,6 εκ. ευρώ.

Για την Περιφέρεια Κρήτης υποβλήθηκαν συνολικά 903 αιτήσεις από επιχειρήσεις με προϋπολογισμό  4.241.799,34€ , όπου την κατατάσσει στην 3η θέση  στο σύνολο των 13 Περιφερειών μετά την Αττική και την  Κεντρική Μακεδονία.

Στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.