Αύριο η απονομή των βραβείων για τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 11πμ στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”

Ο 8ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Τυποποιημένου Ελαιολάδου διοργανώνεται από χθες από την Περιφέρεια Κρήτης και τη Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης, σε συνεργασία με τους: ΕΛΓΟ Δήμητρα, Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων, Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ), Σύνδεσμο Τυποποιητών Κρήτης (ΣΥΤΕΚ), Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, Σύνδεσμο Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ), Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ.

Η αποστολή δειγμάτων ολοκληρώθηκε στις 15 Μαρτίου 2022 και η αξιολόγηση άρχισε την Παρασκευή 18 και θα συνεχιστεί και σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στο Οργανοληπτικό Εργαστήριο Κρήτης ΑΣΡ, με την συμμετοχή έγκριτης ομάδας δοκιμαστών από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού με επικεφαλής την Έφη Χριστοπούλου χημικό εμπειρογνώμονα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας. Συντονίστρια του διαγωνισμού θα είναι Ελευθερία Γερμανάκη.

Η τελετή απονομής των βραβείων και διακρίσεων έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 11πμ στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.