2ο Ελληνορωσικό εξαγωγικό συμπόσιο: Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην Ρωσική αγορά.

epimelhthrio lasithiou

Μέχρι τις 29 Μαρτίου 2013 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για το 2ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο : «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» στην Αθήνα ( Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο ) που θα λάβει χώρα την περίοδο 3 – 4 Απριλίου 2013.

Στο συμπόσιο, που αποτελεί σημαντική πλατφόρμα συνάντησης για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας και παράλληλα γόνιμο έδαφος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στη Ρωσική αγορά, θα συμμετάσχει μια σημαντική ρωσική αποστολή εκπροσώπων δυναμικών εισαγωγικών επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων: η αλυσίδα supermarket “SPAR”, “DionyssosImports”,  “VERGINA”,  “OLYMPICFOODS”, “HOROSHYVKUS” καθώς και Ρώσοι εμπειρογνώμονες – Γενικός Διευθυντής του  MoscowInvestment & ExportPromotionAgencyS.Vardanian, εκπρόσωπος του Συνδέσμου παραγωγών και προμηθευτών τροφίμων της Ρωσίας A.Fomicheva, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πιστοποιήσεων του Επιμελητηρίου της Μόσχας O.Ostashin, Νομικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου της Μόσχας K.Semenko, εκπρόσωπος της European IndustrialBankT.Pavlova και άλλοι σημαντικοί παράγοντες της επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσίας.
Δεδομένου των υπαρχουσών ευκαιριών διείσδυσης στη Ρωσική αγορά, το 2ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο εντάσσει πέρα από τους κλάδους  των τροφίμων και των ποτών, τους δυναμικούς κλάδους των ενδυμάτων και των υποδημάτων.
Σε κλαδικά WorkingGroups, θα αναλυθούν όλα τα θέματα που αφορούν στην οργάνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας στη Ρωσία: Μεταφορές, Τελωνεία, Πιστοποιήσεις,  Ασφάλιση κα.
Το ενδεικτικό πρόγραμμα, το έγγραφο της δήλωσης συμμετοχής καθώς και η λίστα της ρωσικής αποστολής μπορούν να βρεθούν εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.