Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας-Μακρύ Γιαλού, δελτίο τύπου για το νέο υγειονομικό χάρτη της χώρας.

Η επιτροπή κοινωνικών φορέων Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού, στη συνεδρίασή της την 6/4/2011, έθεσε σαν θέμα συζήτησης τις δημόσιες αναφορές των ιθυνόντων για το νέο υγειονομικό χάρτη της χώρας.

Οι μέχρι τώρα ασαφείς και αντιφατικές απόψεις που διατυπώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα – με δεδομένη την οικονομική πολιτική που ακολουθείται-, μας δίνουν κάθε δικαίωμα να αμφισβητούμε τη δυνατότητα υλοποίησης ενός μεγάλου και σύγχρονου νοσοκομείου που πραγματικά έχει ανάγκη ο τόπος και θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ουσιαστικά τις ανάγκες του Νομού μας σε υπηρεσίες υγείας. Αναμένουμε το τελικό πόρισμα και τις ξεκάθαρες θέσεις της κυβέρνησης. Θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή μας στη διαβούλευση που θα ακολουθήσει.

Βασιζόμενοι στην καθολική βούληση των κατοίκων της Ιεράπετρας, όπως εκφράστηκε με τις  πάνω από  23.000 υπογραφές και τις μαζικότατες κινητοποιήσεις του για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου μας, έχουμε χρέος σαν Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων να παραμείνουμε σταθεροί στη θέση μας για ανεξάρτητη, αυτοδύναμη και πλήρως αναβαθμισμένη λειτουργία του.  Προϋπόθεση γι’ αυτό, αποτελεί η διοικητική αυτοτέλεια του Νοσοκομείου μας. Αρνούμαστε κάθε μοντέλο ενιαίας διοίκησης, καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε σταδιακό μαρασμό μέχρι κλεισίματος.

Θεωρούμε ότι περισσότερο σήμερα από ποτέ χρειάζεται εγρήγορση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις του λαού της Ιεράπετρας. Η κοινωνία της Ιεράπετρας έχει αποδείξει ότι ενωμένη ξέρει να αγωνίζεται για τα δίκαιά της.

Ιεράπετρα 6-4-2011

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΑΚΡΥ- ΓΙΑΛΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.