Με τους αγρότες του Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος.

 

Με τους αγρότες του Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος και παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ψήφισμα ώστε να μεταφέρει τα αιτήματά τους στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. O κ. Καρούντζος, απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους αγρότες τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ  για όλες τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει. Παρέλαβα το ψήφισμα. Θα είμαι δίπλα σας. Οι αγρότες όταν φωνάζουν έχουν δίκαιο. Ήμουνα και πέρσι κοντά σας-κάτω από άλλη ιδιότητα- θα είμαι και φέτος. Από το υπουργείο θα υπάρχει σύντομα ενημέρωση και διαβούλευση επάνω στα προβλήματά σας. Και λύσεις πρέπει να υπάρξουν.»

Ο Πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ  κ. Ζαχαρίας Σπυριδάκης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα που κατέβηκε από το γραφείο του προκειμένου  να συναντηθεί με τους αγρότες και να παραλάβει το ψήφισμα.

Στην συνέχεια ο κ. Καρούντζος σε δήλωσή του ανέφερε:
« Όπως  γνωρίζουμε όλοι τα αγροτικά θέματα είναι και οικονομικού και θεσμικού χαρακτήρα. Αυτό που έχω να διαβεβαιώσω είναι ότι επικοινώνησα με το υπουργείο , το γραφείο της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κας Κατερίνας Μπατζελή , και του υφυπουργού του κ. Καρχιμάκη είναι ανοιχτά. Νομίζω  ότι θα προχωρήσει η διαβούλευση και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις σε όλα τα επίπεδα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.