2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας: Συγχαρητήρια σε μαθητές και μαθήτριες για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές σχολές

Από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας

ΗΔιεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές σχολές.

Αυτή η επιτυχία τους κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική εάν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που σημάδεψαν το σχολικό έτος 2021-22 αλλά και τα 2 προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ελπίζουμε από τη μεριά μας, ως διδάσκοντες, να καταφέραμε να σταθούμε με επάρκεια αρωγοί σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια των μαθητών μας και των οικογενειών τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι πίστεψαν και ενίσχυσαν με ηθικά και υλικά μέσα τον αγώνα των παιδιών τους.

Η ευχή μας είναι η νέα αυτή ακαδημαϊκή ζωή που απλώνεται μπροστά τους, να τους ανταμείψει και να εκπληρώσει τις προσδοκίες τους.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν το στόχο που είχαν θέσει, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως τίποτε στη ζωή δεν κρίνεται αποκλειστικά από την εισαγωγή σε ένα Πανεπιστημιακό Τμήμα και τους προτρέπουμε να μην απογοητεύονται και να συνεχίσουν να κυνηγούν με την ίδια επιμονή και ζήλο τα όνειρά τους, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του

2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.