Όχι της Επιτροπής Υγείας στην μετακίνηση γιατρού από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Η εισήγηση προς την Επιτροπή Υγείας σχετικά με την μετακίνηση ιατρού από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας από τους αντιδημάρχους και μέλη της επιτροπής υγείας κα Χρύσα Χατζημαρκάκη και Μανώλη Βρυγιωνάκη

Σας ενημερώνουμε, ως μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Ιεράπετρα Νέα Πορεία», ότι ο Επικεφαλής μας και Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, έχει ήδη αποστείλει έγγραφη Πρόσκληση στη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, κα Μπορμπουδάκη Ελένη και στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου, κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη, προκειμένου να προσέλθουν στο Δημαρχείο και να συζητήσουν, παρουσία και του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκη, μείζονος σημασίας θέματα που αφορούν το νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου και του ζητήματος της στελέχωσής του με ιατρούς και προσωπικό, που εδώ και χρόνια έχει ανάγκη.

Στη συνάντηση αυτή θα τεθεί και το ζήτημα της μετακίνησης ιατρού από την Πνευμονολογική Κλινική. Θεωρούμε αδιανόητη την μετακίνηση σε άλλο νοσοκομείο ιατρού, χωρίς να έχει προβλεφθεί και πραγματοποιηθεί προηγουμένως αντικατάστασή του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χειμώνας είναι ακόμη μπροστά μας και η περιοχή μας χαρακτηρίζεται από υψηλά ποσοστά υγρασίας και από πολλούς πολίτες με θέματα υγείας που άπτονται των υπηρεσιών της Πνευμονολογικής Κλινικής.

Θεωρούμε ολέθρια, λοιπόν, για τον τόπο την απόφαση αυτή και δεν είμαστε διατεθειμένοι να τη δεχτούμε αβασάνιστα. Η Δημοτική Αρχή, όπως και όλοι οι πολίτες, επιθυμούμε την ενίσχυση του Νοσοκομείουκαι όχι την αποδυνάμωσή του.

Τα Μέλη της Επιτροπής Υγείας

1. Χρυσούλα Χατζημαρκάκη

2. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.