Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τη μνήμη του Χρήστου Γαλάνη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας σε δημόσια έκταση συνεδρίασή του στις 29 Ιουλίου εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα για το θάνατο του οδοντιάτρου Χρήστου Γαλάνη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ψήφισμα:
«Ο Χρήστος Γαλάνης, ο οποίος ήταν εξαίρετος άνθρωπος και ιατρός, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας του Ορφανουδάκειου Γηροκομείου και της Επιτροπής Υγείας του Δήμου μας.

Από τις θέσεις αυτές υποστήριξε την τοπική κοινωνία, επιτελώντας ένα σπουδαίο έργο. Η παρουσία του υπήρξε σημαντική και πολύτιμη.

Αγωνίστηκε για την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου Ιεράπετρας, το οποίο και υποστήριξε με κάθε τρόπο, ενώ ήταν πάντα παρών προσφέροντας για την Ιεράπετρα και τους ανθρώπους της.

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.