Χωρίς γαλάζιες σημαίες και τουριστική προβολή η Ιεράπετρα | Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» Α. Πανταζής στον Planet 90,6

Οι λίγες γαλάζιες σημαίες δείχνουν την υποβάθμιση της σημασίας του τουρισμού στην Ιεράπετρα. Συνέχεια στην πολύ έντονη κριτική για το θέμα των γαλάζιων σημαιών που τα τελευταία χρόνια έχουν λιγοστέψει στο Δήμο της Ιεράπετρας έδωσε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα», Αργύρης Πανταζής, μετά και από σχετική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από την παράταξη.

Δεν έγινε καμία αίτηση φέτος για Γαλάζια Σημαία από το Δήμο Ιεράπετρας. 4 γαλάζιες σημαίες κυματίζουν στις παραλίες λόγο των ξενοδοχείων.

Oι παραλίες εντός της πόλης, και για φέτος έμειναν χωρίς τις γαλάζιες σημαίες τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την τουριστική Ιεράπετρα. Η Ιεράπετρα τα προηγούμενα χρόνια είχε στην κατοχή της 14 γαλάζιες σημαίες με μια συνεχώς μειούμενη τάση. Ο κ. Πανταζής κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή, τόσο στο θέμα των γαλάζιων σημαιών και την απώλεση τους, όσο και συνολικά για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας.

Ο ίδιος τονίζει: Πυλώνας ανάπτυξης και τίποτα λιγότερο, αυτό είναι ο τουρισμός για την παράταξη μας που δεν έχει σταματήσει να αναδεικνύει θέματα, καταθέτοντας προτάσεις  που σχετίζονται με την αύξηση των επισκεπτών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών για τους δημότες και τους επισκέπτες της Ιεράπετρας.

Να αναφέρουμε εδώ ότι πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε και φέτος, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, με 96 σημαίες ενώ ο νομός Λασιθίου είναι στην 3η θέση με συνολικά 41 Γαλάζιες σημαίες πίσω από την Ρόδο που είχε 49.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.