Υποχρέωσή των δημοτών να προβούν σε κοπή  όλων των προεξεχόντων κλαδιών προς οδούς κοινής χρήσης

Σύμφωνα  με τη με αριθμό 1 Αγρονομική Διάταξη με θέμα «Ασφάλεια και Προστασία του Αγροτικού Περ/ντος και πρόληψη αγροτικών αδικημάτων» (ΦΕΚ 1691/τ.Β/ 22-8-2008) ενημερώνουμε τους δημότες για την  υποχρέωσή τους να προβούν σε κοπή  όλων των προεξεχόντων προς οδούς κοινής χρήσης  κλαδιών  των δέντρων τους, θάμνων κλπ   και απομάκρυνση  των προϊόντων καθαρισμού. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται  η ελεύθερη πρόσβαση των πυροσβεστικών και λοιπών οχημάτων επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης συνεργείο του Δήμου και της Δ/νσης Δασών  θα προβαίνει όπου απαιτείται στην κοπή τους χωρίς άλλη  ειδοποίηση.

Επίσης και σύμφωνα με την ίδια  διάταξη απαγορεύεται ρητάη απόρριψη στους δρόμους, στα παρακείμενα ρυάκια, στους ποταμούς, στα  χαντάκια  των συσκευασιών των  φυτοφαρμάκων ή λιπασμάτων, και άλλων αντικειμένων (πέτρες, χώματα, ξύλα, μπάζα).

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος

Μαρία Ρουμελιωτάκη Σκυβάλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.