Υπηρεσία e-Αποτελέσματα στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Αφορά στην προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, μέσω διαδικτύου.

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου ξεκίνησε την υλοποίηση της δυνατότητας των ασθενών να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους, οποιαδήποτε μέρα και ώρα του 24ώρου, χωρίς να είναι ανάγκη να περιμένουν ή να επισκεφθούν ξανά το νοσοκομείο.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία e-Αποτελέσματα, αφορά στην προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, μέσω διαδικτύου.

Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, υπάρχει πρόσβαση ακόμα και από το κινητό τηλέφωνο, στα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν γίνει από εξωτερικούς ασθενείς την τελευταία δεκαετία.

Η δυνατότητα αυτή έχει ενεργοποιηθεί πιλοτικά ήδη για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί και για τα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.

Η πρόσβαση για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μπορεί να γίνεται μέσω την διεύθυνσης: “e-apotelesmata.agnhosp.gr”

Κατά την διαδικασία σύνδεσης χρησιμοποιείται πιστοποίηση μέσω TaxisNet και του ΑΜΚΑ, παρέχοντας υψηλότατη ασφάλεια και διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.