Το 1ο City Run Ιεράπετρα διοργανώνεται στις 19 Ιουνίου και περιλαμβάνει τρεις μαζικούς αγώνες

Ιεράπετρα city Run

Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει έναν αγώνα μαζικού αθλητικού χαρακτήρα, όπως αρμόζει στις ιδέες και αρχές μας. Μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ μετά από μια μεγάλη κοινωνική αποχή που βιώσαμε σαν άνθρωποι. Ένα νέο ξεκίνημα που Θα μας ξαναδώσει ζωή και Θα μας βάλει ξανά στον μαζικό αθλητισμό!

Στις 19 Ιουνίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Ιεράπετρα City Run vol1. Μία επίπεδη αγωνιστική διαδρομή από τις πιο όμορφες και τις πιο γρήγορες στην Κρήτη, που.. αγγίζει τη Θάλασσα, με φόντο το Ενετικό Κάστρο, τα σοκάκια της παλιάς πόλης και με πέρασμα από τα δημοφιλέστερα σημεία της Ιεράπετρας.

Ένας αγώνας που Θα αγκαλιάσει όλη η πόλη της Ιεράπετρας αλλά και δρομείς από όλη την Κρήτη ,καθώς περιλαμβάνει δυο αποστάσεις που μπορεί να τρέξει ο καθένας. Τα 5200 μ που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες ανθρώπων που Θέλουν να τρέξουν ή και να περπατήσουν και στα 10400 μ που απευθύνονται στους λίγο πιο προπονημένους.

Το Ιεράπετρα City Vol.1, μια γιορτή του αθλητισμού και την Ιεράπετρας, ήρθε για να μείνει, να καθιερωθεί στπν πόλη μας και να φέρει περισσότερο κόσμο στον αθλητισμό. Θα είναι ένα αθλητικό γεγονός που Θα ξεσηκώσει και θα προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες σε όλη την πόλη .

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή και το πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.