Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το 5ο Φεστιβάλ Τουρισμού Ιεράπετρας | Η Μ. Ρουμελιωτάκη στον Planet 90,6

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει τέσσερις μέρες με μουσική, χορό και βραβεύσεις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ιεράπετρας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει την 5η Γιορτή Τουρισμού και Παράδοσης από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Στη συνέντευξη της στον Planet 90,6 για το 5ο Φεστιβάλ Τουρισμού, η κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιεράπετρας, παρουσίασε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ. Μιας πρωτοβουλίας που σκοπό έχει την τόνωση της πολιτιστικής δημιουργίας, την ένταξη των νέων ανθρώπων της περιοχής στον πολιτιστικό αυτό θεσμό με ακόμη περισσότερα δρώμενα στοχεύοντας στην ανάδειξη κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος του τόπου μας, και την εν γένει προβολή του Δήμου με στόχο την τουριστική, αλλά και γενικότερη ανάπτυξή του.

Από το 2016 έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός για τον Δήμο της Ιεράπετρας, έχει αγκαλιαστεί από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την υπόλοιπη Κρήτη.

Αυλαία στη Γιορτή Τουρισμού 24 – 27 Σεπτεμβρίου

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει τέσσερις μέρες με μουσική, χορό και βραβεύσεις, αναδεικνύοντας τον τόπο μας και τιμώντας παράλληλα τους ανθρώπους που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την ανάπτυξή του.

Όπως τόνισε η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη:«Η διατήρηση και η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Ιεράπετρας στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επισκεπτών βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες και στον σχεδιασμό της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Στοχεύοντας στην ανάπτυξη όλων των παραγωγικών τομέων προς όφελος των κατοίκων, των επισκεπτών, των επιχειρηματιών και των εργαζομένων πραγματοποιούμε τα αναγκαία έργα, τις απαραίτητες παρεμβάσεις αλλά και δράσεις για την προβολή και την προώθηση του Τουρισμού στον Δήμο της Ιεράπετρας. Μέσα από τη γιορτή Τουρισμού επιδιώκουμε να αναδείξουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την ομορφιά του Δήμου μας, την πολιτιστική παράδοση, την ιδιαίτερη τοπική γαστρονομία, το φυσικό κάλλος και τη μοναδική φιλοξενία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.