Την άμεση ανάκληση της απόφασης μετακίνησης αναισθησιολόγου ζητά η Ιεράπετρα

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας του Δήμου κ. Ιωάννη Σαραντώνη, παρουσία της Αντιδημάρχου κας Χρύσας Χατζημαρκάκη. Μοναδικό θέμα της συζήτησης ήταν η αναγκαιότητα της άρσης της απόφασης μετακίνησης αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας της Ιεράπετρας.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας μετά το πέρας της συνάντησης επισήμανε τα εξής: « Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε επανειλημμένως τονίσει τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, στα οποία έρχεται να προστεθεί και η απόφαση του Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, κ. Εμ. Ανδρεαδάκη, για μετακίνηση αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Δυστυχώς, η απόφαση αυτή ελήφθη, δίχως να λάβει κανείς υπόψη τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου μας, οδηγώντας έτσι στην αποδυνάμωση των χειρουργείων.

Οι Γεραπετρίτες έχουν δώσει πολλαπλούς αγώνες για το Νοσοκομείο μας. Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος δεν δεχόμαστε αυτήν την απόφαση. Ζητάμε από τον κ. Ανδρεαδάκη την άμεση ανάκλησή της και από την Κυβέρνηση την υλοποίηση όλων των υποσχέσεών της για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.