Τηλεμετρία: ένα μεγάλο τεχνολογικό έργο αξίας 868.000€ ξεκινά

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Καλαντζάκη Θεοδοσίου και της ένωσης οικονομικών φορέων «CONSTRAT ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.» παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μαστοράκη Πέτρου, η σύμβαση για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης τηλε-ελέγχου της ύδρευσης της Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: «Σήμερα υπογράψαμε, ένα πρωτοποριακό έργο με το οποίο εισερχόμαστε δυναμικά στο πεδίο των νέων τεχνολογιών και στοχεύει στην επίλυση του προβλήματος διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης. Η υπογραφή της σύμβασης αποτελεί το επιστέγασμα πολύμηνων και συντονισμένων προσπαθειών από πλευράς μας.

Η συγκεκριμένη προμήθεια είναι ένα από τα πολλά έργα που σχεδιάσαμε και υλοποιούμε, όπως είναι και η κατασκευή ενός μεγάλου τμήματος νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του Περιστερά ύψους 3.720.000€.

Ευχαριστώ την Υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ιεράπετρας για τη γόνιμη συνεργασία που επιφέρει τόσο θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δήμου.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.