Σύλλογος Εστίασης Ιεράπετρας: 3η αναστολή για τις καταδαφίσεις αυθαίρετων κατασκευών στο παραλιακό μέτωπο

Με τροπολογία στο σχέδιο νόμου «Μετατροπή του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) στην Ανώνυμη Εταιρεία ‘Ελληνική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων’ και κύρωση του Καταστατικού της» αναστέλλεται εκ νέου, μέχρι την 31η.10.2022 (λήγει την 31η.3.2022), η εκτέλεση πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής για τις αναφερόμενες περιπτώσεις έργων που έχουν κατασκευαστεί σε αιγιαλό, παραλία, όχθη κ.λπ.
Ο Σύλλογος Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας με ανακοίνωσή του αναφέρει:
Ευχαριστούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Δήμο Ιεράπετρας και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη οι οποίοι με συντονισμένες κινήσεις και σχέδιο συνέβαλαν στην προώθηση του δίκαιου αιτήματος μας τιμώντας την ψήφο που τους εμπιστεύθηκε ο κόσμος.
Οραματιζόμαστε ένα παραλιακό μέτωπο, πρότυπο για τον επισκέπτη και τον πολίτη της Ιεράπετρας και παραμένουμε στην διάθεση των αρχών για κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση!
Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
Άρθρο 2
Αναστολή εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής- Τροποποίηση του άρθρου 247 του ν. 4782/2021
Το άρθρο 247 του ν. 4782/2021 (Α’ 36) τροποποιείται ως προς την προθεσμία αναστολής της εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής και διαμορφώνεται ως εξής:
«Άρθρο 247
Αναστολή εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής
Αναστέλλεται μέχρι τις 31.10.2022 η εκτέλεση πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής για έργα που υφίστανται πριν τις 9.3.2021, κάθε είδους, που έχουν κατασκευαστεί στον αιγιαλό, την παραλία, την όχθη, την παρόχθια ζώνη, το υδάτινο στοιχείο, τον πυθμένα και το υπέδαφος του βυθού της θάλασσας, λιμνοθάλασσας, λίμνης και κοίτης πλεύσιμου ποταμού χωρίς να υφίσταται απόφαση παραχώρησης της χρήσης αυτών.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.