Συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

Ενάντια στις αναστολές εργασίας 33 εργαζομένων του Νοσοκομείου

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου ενάντια στις αναστολές εργασίας χωρίς μισθό 33 εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια εργαζόμενοι του ΓΝΑΝ μετέβησαν στο Ηράκλειο και συμμετείχαν στην κινητοποίηση έξω από την 7η ΥΠΕ Κρήτης μαζί με εργαζόμενους από το ΠΑΓΝΗ , το Βενιζέλειο και από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Λόγω απουσίας της ηγεσίας της 7ης ΥΠΕ δεν υπήρξε συνάντηση.

“Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες μέχρι να ακυρωθούν οι αναστολές εργασίας, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης εις βάρος της λειτουργίας των Νοσοκομείων. Δεν είναι τυχαίο, που υπό την πίεση των καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στα Νοσοκομεία, η κυβέρνηση προχωρά σε νομοθετική τροποποίηση της σχετικής ρύθμισης, κάτι που βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν αλλάζει την ουσία της υποχρεωτικότητας και των αναστολών. Οι προσπάθειες μας θα συνεχιστούν μέχρι να ακυρωθούν όλες οι αποφάσεις αναστολών εργασίας για όλους τους συναδέλφους μας” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.