Συνέντευξη Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου κ. Κων. Καλδή στον Planet 90,6

Κορονοϊός: Τα φαρμακεία προσπαθούν να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικά το κοινό

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου μίλησε για τις ελλείψεις συγκεκριμένων προϊόντων στα φάρμακα, και ενημέρωσε ότι τον Οκτώβριο και Νοέμβριο αρχίζει ο εμβολιασμός για τη γρίπη αλλά και για τη μεγάλη προσπάθεια των φαρμακοποιών να εξυπηρετήσουν το κοινό. O κλάδος των φαρμακοποιών καταβάλλει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει με κάθε τρόπο τους πολίτες, δηλώνει ο κ. Κων. Καλδής.

Οκτώβριο και Νοέμβριο ο εμβολιασμός για τη γρίπη, αναφέρει στον Planet 90,6 ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λασιθίου οι πολίτες που εκδηλώνουν τον προβληματισμό τους επισκεπτόμενοι και τα φαρμακεία θέτοντας ερωτήματα για το πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τη γρίπη. Το ζήτημα φέτος λόγω και των συνθηκών της πανδημίας φαίνεται να δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Τα φαρμακεία θα προμηθευτούν τα εμβόλια την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Επίσημα η συνταγογράφηση θα «ανοίξει» ηλεκτρονικά στις 28 Σεπτεμβρίου, και με την παραλαβή των εμβολίων και το άνοιγμα της συνταγογράφησης θα μπορούν να εκτελούνται οι συνταγές των εμβολίων. Καλό θα είναι μέσα στον Οκτώβρη να γίνει ο εμβολιασμός, δεδομένου ότι χρειάζεται ένα διάστημα 15 ημερών ώστε για να λειτουργήσει το εμβόλιο.Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λασιθίου ζητάει τη στήριξη των πολιτών στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του Κορονοϊού. Οι συστάσεις στους πολίτες είναι να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους.

Όσον αφορά στα προϊόντα που υπάρχουν ελλείψεις, είναι στα γάντια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.