Συνέντευξη του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Planet 90,6 (Ηχητικό)

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλατζάκης μίλησε για όλη την προετοιμασία του Δήμου Ιεράπετρας, και τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί. Όπως ανέφερε, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και ακολουθώντας όλες τις κατευθύνσεις που δίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες το κράτους ο Δήμος ανταποκρίνεται όπου υπάρχει ανάγκη και κυρίως στις ευπαθής ομάδες.

Σε ετοιμότητα παραμένουν οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας εναντίον της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλατζάκης μίλησε για όλη την προετοιμασία του Δήμου Ιεράπετρας, και τις δράσεις που έχουν δρομολογηθεί.

Όπως ανέφερε, σε συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και ακολουθώντας όλες τις κατευθύνσεις που δίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες το κράτους ο Δήμος ανταποκρίνεται όπου υπάρχει ανάγκη και κυρίως στις ευπαθής ομάδες.

Ο ίδιος, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό όλοι οι πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται με πρώτη προτεραιότητα την προσωπική υγιεινή, ακολούθως να αποφεύγει τις συναθροίσεις, (Μένουμε σπίτι).

Ο Δήμος Ιεράπετρας έχει αρχίσει τις απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων στα σχολεία επίσης όπου κρίνετε απαραίτητο, με τα προληπτικά μέτρα, να επεκτείνονται και στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Σε ότι αφορά τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής τα οποία πλήττονται άμεσα λόγο της εξάπλωσης του ιού, ο κ. Δήμαρχος ζητά την λήψη μέτρων για την προστασία του αγροτικού κλάδου.

Ο Δήμαρχος τέλος αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό των έργων, και σε αυτά που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, αλλά και αυτά που περιμένουν τις υπογραφές ώστε να ξεκινήσουν όπως είναι οι αναπλάσεις, κατασκευές δεξαμενών, Κάτω Σύμης, η πορεία υλοποίησης του εργοστασίου κομποστοποίησης, οι πλακοστρώσεις στο Μύρτο, τα αντιδιαβρωτικά έργα στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας, η «Αναβάθμιση Εργοστασίου ΜΙΝΩΣ» του ΚΔΑΠ ΜΕΑ κτλ.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Θεοδόσης Καλατζάκης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.