Συνέντευξη του γεωπόνου Πλατή Μιχαήλ, σχετικά με την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης τι πρέπει να προσέξουν οι παραγωγοί (Ηχητικό)

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την διαδικασία, τα δικαιολογητικά, τις προθεσμίες και την ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης. Η διαδικασία, τα δικαιολογητικά, οι προθεσμίες και η ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης. Στην AgroΑναπτυξιακή λειτουργεί Πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ. Προγραμματίστε έγκαιρα και υποβάλετε έγκυρα την αίτησή σας. Η διαδικασία, τα δικαιολογητικά, οι προθεσμίες και η ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης.

Ο παραγωγός προκειμένου να υποβάλλει την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2019 θα πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω taxisnet προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητα του. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ενεργοποιήσει ο παραγωγός που υποβάλει κάθε χρόνο Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης είναι να προσκομίσει μόνο τον Εξαψήφιο Κωδικό Εξουσιοδότησης για ΠΥΛΗ 2019 (από τον λογιστή τους μέσω TAXISNET) και το πρόσφατο Ε9.
Οι παραγωγοί που συμμετέχουν σε προγράμματα (Βιολογικής Γεωργίας-Κτηνοτροφίας, Δασώσεις κλπ.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πρέπει να προσκομίσουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής στα προγράμματα αυτά, ενώ οι κτηνοτρόφοι απαιτείται να προσκομίσουν το νέο μητρώο αιγοπροβάτων.
Οι παραγωγοί που υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά είναι απαραίτητο να προσκομίσουν:
1. Τον Εξαψήφιο Κωδικό Εξουσιοδότησης για ΠΥΛΗ (από τον λογιστή μέσω TAXISNET)
2. Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Εφορίας (ή άλλο φορολογικό έγγραφο)
3. Ταυτότητα (φωτοτυπία δύο όψεων)
4. Τραπεζικός λογαριασμός (φωτοτυπία)
5. Πρόσφατο Ε9 – Συμβολαιογραφικοί τίτλοι (φωτοτυπία)
6. Συμφωνητικά μίσθωσης αγροτεμαχίων με το Ε9 του ιδιοκτήτη με ημερομηνία λήξης πέραν της 31ης Μάη 2019 (αν υπάρχουν)
7. Βιβλιάριο ασφαλιστικών οργανισμών (ΟΓΑ ή ΙΚΑ κλπ.) ή το ΑΜΚΑ
8. Βεβαιώσεις συμμετοχής σε προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης (π.χ Βιολογικής Γεωργίας, Αναδασώσεις κλπ.)
9. Νέο Μητρώο Αιγοπροβάτων (για τους κτηνοτρόφους)

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τα γραφεία της εταιρείας: Η AgroΑναπτυξιακή του γεωπόνου Πλατή Μιχαήλ σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης των Δικαιωμάτων της επιδότησης – ΕΑΕ 2019, που θα διαρκέσει έως τις 15 Μάη. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται και οι Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων. Με μόλις 40 ευρώ τελικό κόστος. Καταργούμε τις πολύωρες ουρές αναμονής και τα υπέρογκα κόστη του παρελθόντος που χρέωναν οι παλαιοί φορείς. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης για το ΟΣΔΕ. Ήμαστε οι μόνοι που έχουμε εργαστεί σε νευραλγικές θέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και γνωρίζουμε εις βάθος το αντικείμενο. Έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία στις αξιολογήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την παροχή των υπηρεσιών μας. Με εμπειρία άνω των 5 ετών και άνω των 4.000 παραγωγών να μας εμπιστεύονται μπορούμε να εγγυηθούμε το μέγιστο στην επιδότησή σας με ταχύτητα και σε οικονομικές τιμές.Κινητά συνεργεία θα εξυπηρετούν και στους οικισμούς του νομού. Ελάτε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος ώστε να λάβετε το μέγιστο της επιδότησής σας με ασφάλεια, συνέπεια, ταχύτητα και οικονομία.

Παράλληλα, πραγματοποιείστε και τη σύνταξη και κατάθεση του φακέλου σας στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, οικονομικά και ορθά.

Διευθύνσεις: Λατούς 17, Άγιο Νικόλαο
Αλέκου Παναγούλη 3, Σητεία
Δημοκρατίας & Λοχαγού Παγωμένου 13, Ιεράπετρα

Τηλέφωνα: 2843020619, 2842089365, 2841400717, 6946574273

Ώρες Λειτουργίας Δευτέρα- Σάββατο: 08:00- 21:00.

Η καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής της ενιαίας αίτησης είναι η 15η Μάιου κάθε ημερολογιακού έτους. Για το τρέχον έτος (2019), η προθεσμία υποβολής λήγει την 15*1 Μαΐου 2019, ημέρα Τετάρτη. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών (δηλαδή υποβολής της αίτησης μετά την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019), η αίτηση θεωρείται απαράδεκτη.

Παρατείνονται οι δηλώσεις ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο στο νομό Λασιθίου

Παρατείνεται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε οκτώ περιφερειακές ενότητες σε όλη τη χώρα μεταξύ των οποίων και στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου μέχρι 18 Ιουνίου. Η παράταση ισχύει για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον κ. Μιχάλη Πλατή.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Planet 90,6 ο κ. Πλατής Μιχαήλ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.