Συνάντηση του δημάρχου με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης

Συνάντηση Καλαντζάκη με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας

Με τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Βαρδάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Τζαράκη, τον Γ. Γραμματέα κ. Αλέξη Τζωρτζάκη, τον Ταμία κ. Γιώργο Χατζάκη και τα μέλη κ. Μάνο Δομαζάκη και κα Δώρα Μαντάλα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Νοτιοανατολικής Κρήτης, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που άπτονται του κλάδου του τουρισμού όπως  οι αρνητικές εξελίξεις στην ενέργεια, οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, οι συνέργειες μεταξύ δήμου και φορέων, οι εξελίξεις στη νήσο Χρυσή κ.α.

Ο κ. Καλαντζάκης, αφού συνεχάρη τον κ. Βαρδάκη, καθώς και τα μέλη για την εκλογή τους τόνισε: «Ως Δημοτική Αρχή ακολουθούμε μια στρατηγική,  ώστε η τουριστική κίνηση στα όρια του Δήμου της Ιεράπετρας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Με έργα και παρεμβάσεις ( π.χ  λιμενικά έργα, αναπλάσεις, έργα στην ύδρευση, στην άρδευση, έργα ηλεκτροφωτισμού, έργα πρασίνου κ.α. ) συνεχώς αλλάζουμε την όψη της Ιεράπετρας και των χωριών και λύνουμε χρόνια προβλήματα τόσο στην πόλη, όσο και στις Κοινότητες, προσπαθώντας διαρκώς να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των δημοτών μας και των επισκεπτών του Δήμου μας βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας.

Ο Δήμος Ιεράπετρας τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί, παρά την οικονομική κρίση και την πανδημία, σε έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, αναδεικνύοντας  και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι ο καταδυτικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο εκπαιδευτικός τουρισμός, ο θαλάσσιος τουρισμός, ο αγροτουρισμός κ.α.

Η συνεργασία μας με την Ένωση Ξενοδόχων ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι εξαιρετική. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η στενή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Ένωσης Ξενοδόχων είναι επιβεβλημένη, προκειμένου από κοινού να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις του τουριστικού ρεύματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.