Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Λασιθίου

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συναντήθηκε και με τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Λασιθίου Α.Ε. κ. Χαράλαμπο Αντωνακάκη, από τον οποίο ενημερώθηκε για την πορεία της εξέλιξης των έργων και των Προγραμμάτων που διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή και αφορούν τον νομό Λασιθίου και ιδιαίτερα τον Δήμο Ιεράπετρας.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, μετά το πέρας της συνάντησης: «Ενημερώθηκα αναλυτικά για την πορεία των έργων που έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Λασιθίου στον Δήμο της Ιεράπετρας, όπως είναι η αποκατάσταση του πρώην δημοτικού σχολείου στο Καβούσι για να μετατραπεί σε χώρο ανάδειξης της πολιτιστικής  κληρονομάς, η ανέγερση του κτιρίου του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Θρυπτής και τα οποία υλοποιούνται ομαλά και εντός χρονοδιαγράμματος, καθώς επίσης και για την πορεία των ενταγμένων προτάσεων ιδιωτών και Συλλόγων, τα οποία εμείς στηρίζουμε, για την ολοκλήρωσή τους το συντομότερο δυνατόν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού στην Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού, ένα έργο στο οποίο ο Δήμος Ιεράπετρας συνέταξε τη μελέτη, κατέθεσε την πρόταση, πέτυχε τη χρηματοδότησή του και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής της σχετικής σύμβασης, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή του. Ως μέλος της Αναπτυξιακής Λασιθίου στηρίζουμε  κάθε διαδικασία που συμβάλλει στην αναπτυξιακή προοπτική του νομού Λασιθίου.
Ευχαριστώ τον κ. Αντωνακάκη για την ενημέρωση πάνω σε όλα τα θέματα της Αναπτυξιακής Λασιθίου που αφορούν τόσο τον νομό Λασιθίου, όσο και τον Δήμο της Ιεράπετρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.