Συνάντηση του δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο του Ενιαίου αγροτικού συλλόγου

Με τον Πρόεδρο του ενιαίου αγροτικού συλλόγου Ιεράπετρας κ. Γιάννη Αγγελάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων κ. Νεκτάριος Παπαδάκης.

Συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του Δήμου Ιεράπετρας, προγραμματισμένες ενέργειες και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης καθώς και τις εξελίξεις στον ενιαίο αγροτικό σύλλογο.

Ο κύριος Καλαντζάκης επισήμανε την τεράστια αξία ύπαρξης ενός δραστήριου αγροτικού συλλόγου ώστε να προωθούνται έγκαιρα, ατόφια και δυναμικά τα συμφέροντα των αγροτών.

Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα στήριξης του συλλόγου από όλο τον αγροτικό πληθυσμό του δήμου προκειμένου να συγκεντρώνει όλη την απαραίτητη δύναμη για να διεκδικεί τα αιτήματα του.

Στο τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος συνεχάρη τον κύριο Αγγελάκη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντά που ανέλαβε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.