Συνάντηση Σταϊκούρα με Συλλόγους και Φορείς του επαγγελματικού κόσμου της Κρήτης

Συνάντηση με Συλλόγους και Φορείς του επαγγελματικού κόσμου της Κρήτης πραγματοποίησε την Τετάρτη στο χώρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου , ο Υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας Χρήστος.

Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και εμπόρων του Νόμου Λασιθίου (ΟΕΒΕΝΛ) εκπροσώπησαν οι Αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας μας , ο κ. Μιχελαράκης Εμμανουήλ (Σωματείο εστίασης Ιεράπετρας ) και ο κ. Πάγκαλος Εμμανουήλ (εμπορικός σύλλογος Αγίου Νικολάου).

«Οι επισκέψεις στελεχών της Κυβέρνησης στο νησί είναι πάντα ευχάριστες, αφού δίνεται η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και μεταφοράς των προβλημάτων που απασχολούν το κλάδο. Έγινε εκτενή συζήτηση μέσα από παραγωγικό διάλογο. Παρουσιάστηκε η πραγματική κατάσταση της οικονομίας και δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας. Σαν επαγγελματίες, εκτιμούμε και θέλουμε να ακούμε αλήθειες και όχι δεσμεύσεις που δε μπορούν να γίνουν πράξεις. Τέλος ο Υπουργός μας μετέφερε τη προσπάθεια για φορολογικές ελαφρύνσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.