Συνάντηση Περιφερειάρχη με Παγκρήτιο Αθλητικό Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων-Παραπληγικών

Με τη διοίκηση του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης με αφορμή τη χορηγία αγωνιστικών αμαξιδίων

Με τον πρόεδρο και αθλητές του Παγκρητίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης», συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που επισκέφθηκε την ομάδα κατά την προπόνησή της στο κλειστό γυμναστήριο στη Σούδα Χανίων.

Στη συνάντηση παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χανίων Στέλιος Μιχαηλάκης και οι αθλητές του συλλόγου Φώντας Μαραβέλιας,  Νίκος Γκιζίλης και Γιάννης Κοκολάκης, καθώς και ο Πρόεδρος και ενεργός αθλητής Γιώργος Σκορδύλης.

«Ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερα τμήματα με την στήριξη του κ. Αρναουτάκη και της Περιφέρειας Κρήτης γιατί μαζί θα συνεχίσουμε το αθλητικό και το κοινωνικό έργο μας και ως Σωματείο ευχαριστούμε για την στήριξη», δήλωσε. Παράλληλα παρουσιάζοντας την ιστορική διαδρομή του Συλλόγου επεσήμανε πως στόχος του Σωματείου είναι να διαδώσει «την εμπειρία του αθλητισμού στα άτομα με κινητικές δυσκολίες αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που θα βιώσουν βγαίνοντας από τα σπίτια τους δοκιμάζοντας νέες δεξιότητες».

Να σημειωθεί πως ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1993 κι έχει καταγράψει αρκετές διακρίσεις Αθλητών. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενεργά τμήματα στο Στίβο, την Κολύμβηση, τη Σκοποβολή και στο Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Αλλά με το νέο αθλητικό νόμο, το Σωματείο ενσωμάτωσε όλα τα Παραολυμπιακά αθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.