Συνάντηση με φόντο τα προβλήματα των αστυνομικών του Λασιθίου

Η έλλειψη Αστυνομικών στο νομό Λασιθίου στη συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο κ. Αντώνη Ρουτζάκη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργος Καρτσάκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Γιαννόπουλο, προκειμένου να συζητήσουνε για τα προβλήματα των αστυνομικών του Νομού Λασιθίου.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έλλειψη προσωπικού στο Νομό και κυρίως στο νεοϊδρυθέν Α.Τ. Νεάπολης και οι πιθανοί τρόποι άμεσης ενίσχυσής του.

Επίσης, ζητήθηκε η ενίσχυση της Υ.Α. Αγίου Νικολάου και του Τ.Α. Ιεράπετρας με υπηρεσιακά οχήματα.

Ακόμη ο κ. Γενικός ενημερώθηκε για την ανάγκη εξεύρεσης κινήτρων υπηρέτησης και παραμονής στο Νομό Λασιθίου, τα οποία θα επιδιώξουν την εξάλειψη της χρόνιας απροθυμία υπηρέτησης στο Νομό μας.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα για την άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Νεάπολης καθώς και για τα υπηρεσιακά οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας του Νομού. Τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της ανάγκης εύρεσης κινήτρων και παραμονής στις υπηρεσίες του Λασιθίου, ως πλέον η μόνη λύση της χρόνιας υποστελέχωσης.

Τέλος, τον ευχαριστούμε θερμά για την επαγγελματική του στάση και συνεργασία που επιδεικνύει αυτά τα χρόνια τόσο με την Ένωσή μας όσο και με το σύνολο των αστυνομικών της Κρήτης, δείχνοντας τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα που τόσο πολύ θέλουμε να έχει ο Έλληνας αστυνομικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.