Συνάντηση Αρναουτάκη με τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με την πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Κρήτης συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης στο πλαίσιο της παραγωγικής συνεργασίας που διατηρεί η Περιφέρεια Κρήτης με τα ερευνητικά και τα πανεπιστημιακά ιδρύματα του νησιού.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, μετείχαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης καθηγητής Γιώργος Κοντάκης, ο αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης καθηγητής Μιχάλης Παυλίδης, ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας καθηγητής Γιώργος Κοσιώρης καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, Αντώνης Παπαδεράκης.

Η πρυτανική αρχή παρουσίασε προτάσεις συνεργασίας του Πανεπιστημίου με την Περιφέρεια Κρήτης, με επίκεντρο την στήριξη των ερευνητικών και αναπτυξιακών στόχων του πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κοινό πλαίσιο ανάπτυξης όλων των πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων του νησιού καθώς και στηναρναουτάκηςχρηματοδοτιαρναουτάκηςή στήριξη του οικοσυστήματος καινοτομίας της Κρήτης, που επιτελείται με συνέπεια από την Περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια, καθώς και για την περαιτέρω συνέχιση της στήριξης αυτής και με τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.