Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με το Δήμαρχο Ιεράπετρας

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφρειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του, με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόσιο Καλαντζάκη.

Η συνάντηση διάρκειας δύο και πλέον ωρών, κύλησε σε κλίμα εποικοδομητικού διαλόγου, για σειρά σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Ιεράπετρας αλλά και τον Νομό Λασιθίου γενικότερα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και την εξέλιξη έργων που ήδη εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης στον Δήμο Ιεράπετρας, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν όλο το εύρος των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαπιστώθηκε και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ιεράπετρας, στην κατεύθυνση δε διατήρησης του κλίματος συνεργασίας η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακόμα καλύτερη & αποτελεσματικότερη συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Από το Γραφείο Τύπου της Π.Ε. Λασιθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.