Συγχαρητήρια του προέδρου του ΟΑΚ στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετά τις κρίσεις

Τις ευχές του για μια καλή και παραγωγική θητεία εξέφρασε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΟΑΚ Λευτέρης Κοπάσης, στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και τους αξιωματικούς που προήχθησαν και διατήρησαν τον βαθμό τους μετά τις πρόσφατες κρίσεις.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του υπογραμμίζει:

“Συγχαρητήρια στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τα αξιώματα που αναλαμβάνουν και διατηρούν, στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, στον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη, στον Προϊστάμενο Επιτελείου της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη σε αναγνώριση των προσόντων τους της επιχειρησιακής τους ικανότητας της προσφορά τους, επίσης στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Αντώνιο Ρουτζάκη και τους Αστυνομικούς Διευθυντές Ηράκλειου Ταξίαρχο Νικόλαο Σπυριδάκη, Χανίων Ταξίαρχο Γεώργιο Λυμπινάκη, Ρεθύμνου Ταξίαρχο Βαγγέλη Αλεβυζάκη, Λασιθίου Ταξίαρχο Μανόλη Καζαμία και είμαστε βέβαιοι ότι προοιωνίζεται μια παραγωγική συνεργασία σε θέματα αρμοδιοτήτων μας.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και τα καθήκοντα που επιτελούν”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.