Στ. Αρναουτάκης: Στην Περιφέρεια Κρήτης έχουμε στρατηγικό σχέδιο για το ελαιόλαδο»

Αποτελέσματα 10ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου

«Στην Περιφέρεια Κρήτης έχουμε στρατηγικό σχέδιο για το ελαιόλαδο», τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 10ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ελαιολάδου που έγινε στο Ηράκλειο.

«Ως  Περιφέρεια Κρήτης, μέσα από τη λειτουργία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και βεβαίως μέσα και από την άσκηση, για 3 χρόνια, της Προεδρίας της  Ένωσης ΑREPO, σχεδιάσαμε, καταρτίσαμε και ψηφίσαμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το Στρατηγικό Σχέδιο για το ελαιόλαδο. Βασικοί στόχοι του είναι η προώθηση μιας διαφορετικής προσέγγισης στην ελαιοκαλλιέργεια και την παραγωγή ελαιολάδου, η αναβάθμιση της ποιότητας σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης νομοθεσίας αλλά και των αναγκών της αγοράς, η αύξηση του ποσοστού τυποποιημένου ελαιολάδου, αλλά και η αύξηση των εξαγωγών του και βεβαίως η διασύνδεσή του με τον τουρισμό και τη γαστρονομία», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.