Στο Φεστιβάλ της Καρδίτσας ταξιδεύει η παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε ο Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Ιεράπετρας  τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής του 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας  και την επιλογή της παράστασής μας «Έγκλημα και Τιμωρία» ως ένα από τα 8 θεατρικά έργα που θα λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό του μέρος, από τις 17 Μαρτίου ως τις 26 Μαρτίου 2022, στην Καρδίτσα.

Το έργο μας «Έγκλημα και Τιμωρία», βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία της Πόπης Δασκαλάκη, έχει ήδη αποσπάσει πολλά ευχαριστήρια και επαίνους από το κοινό που το παρακολούθησε  με ευλάβεια  σε όλες τις παραστάσεις που, ως τώρα, έχουν δοθεί από την Ιεράπετρα ως το Ηράκλειο. Η επιλογή του, όμως, να συμμετέχει σε ένα τόσο καταξιωμένο και μακρόβιο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, όπως αυτό της Καρδίτσας,  είναι  άλλη μία μορφή επιβράβευσης, τιμητική για το Σύλλογο, τα μέλη και τους φίλους του αλλά και όλους τους συμπαραστάτες και συνδιοργανωτές των παραστάσεών μας.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους μας, τους συμπολίτες μας, την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και το Δήμο Ιεράπετρας που μας στηρίζει ώστε να γινόμαστε άξιοι πρεσβευτές της ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας και στην Καρδίτσα και όπου αλλού χρειαστεί.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Σοφία Κονταξάκη

Η Γραμματέας
Ελένη Βαρτάνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.