Στο επίκεντρο ο σχεδιασμός και οι προοπτικές του Πρωτογενή τομέα στην Κρήτη

Σε τηλεδιάσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα του ΥπΑΑΤ, Κώστα Μπαγινέτα, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της χώρας και την Διαχειριστική Αρχή, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα της Κρήτης, Μανόλης Χνάρης.

Αντικείμενο της σύσκεψης η ενημέρωση για την προγραμματική περίοδο 2021-2027 και η κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΣΣ ΚΓΠ).
Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης βρέθηκε η συνολική περιγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και η ανάλυση των δυνατών σημείων, αδυναμιών, ευκαιριών και απειλών για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα.
Παράλληλα έγινε ο προσδιορισμός και η ιεράρχηση των αναγκών και αιτιολογήθηκαν οι επιλογές. Επιπλέον για κάθε συγκεκριμένο στόχο προσδιορίστηκαν οι κατανομές των οικονομικών πόρων και έγινε αναλυτική περιγραφή των προτεινόμενων παρεμβάσεων.
Η τηλεδιάσκεψη έκλεισε με την δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ για δια-ζώσης συναντήσεις όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.