“Στο ίδιο έργο θεατές” | Ερήμωσε η πόλη!

Το δεύτερο lockdown βρήκε τους πολίτες να έχουν συμμορφωθεί στην νέα πραγματικότητα.

Άδειες πλατείες και δρόμοι – Πιο εξοικειωμένοι πια με τα μηνύματα (sms) στο 13033Τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοινώσεις των ιθυνόντων, η χώρα θα είναι σε καθολικό Lockdown θα και οι πολίτες σε γενικό περιορισμό, στο πλαίσιο των μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι εικόνες από το κέντρο της πόλης είναι χαρακτηριστικές, είναι τελείως διαφορετικές σε σχέση με αυτές των προηγούμενων ημερών. Η κίνηση στην διάρκεια της ημέρας λιγοστή δεδομένων των περιοριστικών μέτρων. Η πλατεία είναι έρημη και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης που έσφυζαν από κόσμο, τώρα είναι άδειοι. Αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους ενώ ελάχιστα είναι και τα παρκαρισμένα.Τα καταστήματα έχουν κατεβάσει τα… ρολά.Η παρουσία της αστυνομίας ωστόσο είναι αντιληπτή καθώς οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων είναι εντατικοί.Από το Κυριακάτικο σύντομο πρωινό μας σε κεντρικούς και απόκεντρους δρόμους της πόλης με «σύμμαχο» τον καλό καιρό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.