Στηρίζουν τον “αγώνα” για τη διάσωση του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Τι αναφέρεται σε σχετικά ψηφίσματα για την κινητοποίηση της Πέμπτης

Στηρίζουν τον “αγώνα” για τη διάσωση του νοσοκομείου Ιεράπετρας, το Τοπικό Τμήμα Ιεράπετρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού καθώς και ο Σύλλογος-Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας, με σχετικά ψηφίσματα που εξέδωσαν.

«Tο Τοπικό Τμήμα Ιεράπετρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετέχει και στηρίζει το παλλαϊκό συλλαλητήριο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, για  την υποβάθμιση και την απαξίωση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Υπερασπιζόμαστε την υγεία ως δημόσιο αγαθό. Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Η πρόληψη της υγείας αποτελεί τον βασικό παράγοντα βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου ατόμων και κατ’ επέκταση της κοινωνίας», αναφέρει το Τοπικό Τμήμα Ιεράπετρας του ΣΕΟ.

«Το ΔΣ, οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι- ηλικιωμένοι που διαμένουν στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράπετρας εκφράζουν την συμπαράσταση τους και την συμμετοχή τους στον αγώνα για την διάσωση του Νοσοκομείου μας . Καθημερινά οι ηλικιωμένοι μας έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του για συνταγογράφηση , εξετάσεις αίματος κ την φροντίδα των γιατρών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν . Η έλλειψη του ή ακόμα και η υποβάθμιση του θέτει σε κίνδυνο την ζωή των ατόμων αυτών . Στηρίζουμε την συνέχιση λειτουργίας του νοσοκομείου μας και την αναβάθμιση και ενίσχυση του με Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό», αναφέρει την ίδια ώρα στο ψήφισμα του ο Σύλλογος-Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.