Στην τελική ευθεία η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου | Ο Γιώργος Ασπραδάκης στον Planet 90,6

Η παρουσίαση της μελέτης του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, κ. Γιώργος Ασπραδάκης, μίλησε στον PLANET 90,6 για την παρουσίαση της μελέτης του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ιεράπετρας.

Σχετική πρόσκληση απευθύνουν ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ασπραδάκης

Την μελέτη θα παρουσιάσει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ιεράπετρας.

Πρόκειται για μια εκτεταμένη ανάπλαση η οποία, ύστερα και από την έγκριση της επέκτασης της Χερσαίας Ζώνης λιμένα της Ιεράπετρας, θα αλλάξει η όψη της περιοχής από το παραλιακό Γυμναστήριο έως το Φρούριο «Καλές», τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ασπραδάκης.

Open Mall έργα ανάπλασης που εκτελεί ο δήμος Ιεράπετρας

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία των έργων που συμπεριλαμβάνονται στην Α΄ φάση, στο κέντρο της Ιεράπετρας στα πλαίσια του έργου του Open Mall που εκτελεί ο δήμος Ιεράπετρας, που αφορά τμήματα σε πολύ κεντρικούς δρόμους της πόλης και παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία. Τα έργα περιλαμβάνουν μία πληθώρα παρεμβάσεων μεταξύ των οποίων επιστρώσεις με κυβόλιθους, πεζοδρομήσεις, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.α. οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του οικισμού αναβαθμίζοντάς τον λειτουργικά και αισθητικά, ενώ παράλληλα με ασφαλτοστρώσεις, τοποθέτηση φωτιστικών, ράμπες, κ.α. μια βασική αρτηρία της πόλης θα αλλάξει όψη και θα επιλυθούν κυκλοφοριακά προβλήματα της Ιεράπετρας.

Στόχος μας είναι να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα και εντός χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας και να είναι γρήγορα σε θέση να απολαμβάνουν τα οφέλη που θα προκύψουν. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες. Το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει όλους τονίζει ο κ. αντιδήμαρχος.

Ο ύφαλος κυματοθραύστης

Μέσα στο έτος αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το άλλο μεγάλο έργο που είναι σε εξέλιξη εντός της πόλης, η κατασκευή του ύφαλου-κυματοθραύστη και την αναπλήρωση της παραλίας κάτω απ’ την οδό Μαρκοπούλου. Και εκεί όπως λέει ο αντιδήμαρχος δεν παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις και έτσι το έργο συνεχίζετε κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.