Στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις | Ο διευθυντής β/θμιας Εκπ/σης ν. Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης στον Planet 90,6

Εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 2021, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη με τους-τις προέδρους όλων των εξεταστικών κέντρων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Η ενημέρωση αφορούσε σε θέματα για την καλύτερη προετοιμασία των εξεταστικών κέντρων και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο προϊστάμενος β/βάθμιας εκπαίδευσης νομού Λασιθίου κ. Θανάσης Κατσαγκόλης μίλησε στον  Planet 90,6 κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας ευχαριστώντας όλους, μαθητές , εκπαιδευτικούς γονείς για τη συνεργασία.

Αναφορικά με τις πανελλήνιες εξετάσεις ως προς τα διαδικαστικά, θα εφαρμοστεί ένα νέο σύστημα πανελλαδικά που θα διασφαλίζει ακόμα περισσότερο την ομαλή μετάδοση των θεμάτων χωρίς τον κίνδυνο διαρροών. Ένα θετικό στοιχείο που υπάρχει για τον νομό Λασιθίου είναι ότι μετά από προσπάθειες της διεύθυνσης β/βάθμιας προστέθηκε ένα ακόμα εξεταστικό κέντρο στον Άγιο Νικόλαο.

Στις εξετάσεις θα συμμετάσχουν από τον νομό 452 μαθητές από τα Γενικά Λύκεια και 233 από τα ΕΠΑΛ στο σύνολο θα είναι 711. Στο σχολείο θα πρέπει να προσέλθουν στις 08:00 με μάσκα και self test.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.