Στην περιοχή Κουτσουρά της Κοινότητας Σταυροχωρίου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Την περιοχή του Κουτσουρά της Κοινότητας Σταυροχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Την περιοχή του Κουτσουρά της Κοινότητας Σταυροχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Μακρύ Γιαλού, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και του Προέδρου της Επιτροπής Αγροτικών Θεμάτων και Δημοτικού Συμβούλου, κ. Νεκτάριου Παπαδάκη, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, όπως τρέχοντα θέματα καθημερινότητας, το έργο της αγροτικής οδοποιίας (τσιμεντοστρώσεις), η μελέτη για την ανάπλαση του αύλειου χώρου του Γυμνασίου και του Λυκείου στον Κουτσουρά, η δημιουργία γηπέδου τένις στον Απηγανιά, η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο Παραλιακό Μέτωπο του Κουτσουρά, οι εργασίες μόνωσης τόσο στο πρώην σχολείο του Σταυροχωρίου, όσο και στο κτίριο που στεγάζονται οι δημοτικές Υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, η ολοκλήρωση της νέας πλατείας του Κουτσουρά, η λειτουργία ΚΑΠΗ κ.α.

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Ενημέρωσα τον Πρόεδρο για την πορεία και την εξέλιξη όλων των έργων και μελετών που αφορούν την Κοινότητα Σταυροχωρίου.

Η Δημοτική Αρχή γνωρίζοντας τις ανάγκες της Κοινότητας, με τη συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας, έχει συντάξει τις μελέτες και λαμβάνοντας υπόψη και τις αποφάσεις του τοπικού Συμβουλίου, έχουμε προχωρήσει στην άμεση εξεύρεση χρηματοδοτήσεων, στοχεύοντας στην υλοποίηση, παρά τη δυσμενή συγκυρία, μιας σειράς έργων απαραίτητων για την Κοινότητα  Σταυροχωρίου.

Επιπλέον, αναφορικά με το θέμα της καινούριας πλατείας του Κουτσουρά έχουν ήδη υλοποιηθεί οι εργασίες ανάπλασης (ηλεκτροφωτισμός, οικοδομικές εργασίες, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ κ.α.) και έχει εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για να ξεκινήσουν και οι εργασίες πράσινου, οι οποίες και αποτελούν το τελευταίο στάδιο του μεγάλου έργου της ανάπλασης.

Στόχος μας είναι μετά και τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών, να αποδώσουμε τον δημόσιο αυτό χώρο στους συνδημότες μας στις αρχές του καλοκαιριού εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ευχαριστώ τους κυρίους Βρυγιωνάκη, Ζουμπουλάκη και Παπαδάκη για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τη συνολική αναβάθμιση της Κοινότητας Σταυροχωρίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.