Σε απόγνωση το εμπόριο μετά το νέο Lockdown

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας μιλά για την πανδημία και τα προβλήματα του κλάδου, o κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Planet 90,6

Ποια είναι η εικόνα για την πορεία της οικονομίας σε τοπικό επίπεδο (καταστήματα, επιχειρήσεις) μετά την ύφεση της πανδημίας;

Yπό ακραίες υγειονομικές, οικονομικές και συνάμα κοινωνικές συνθήκες, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου που μας περιγράφει την οικονομική κατάσταση. Θα επανέλθουμε στην προηγούμενη κανονικότητα; ενώ σχετικά με τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, «Απαιτείται μεγαλύτερη στήριξη της αγοράς με μη επιστρεπτέες επιχορηγήσεις», τονίζει.

Αρχικά μίλησε  για την κατάσταση που βίωσαν οι έμποροι της περιοχής κατά τη διάρκεια της «πανδημίας των μέτρων» και για τους τρόπους «επιβίωσής» τους.

Με αφορμή το άνοιγμα της αγοράς μετά το πρώτο lockdown και την επόμενη ημέρα, ο κ. Μπινιχάκης περιγράφει την δική του εικόνα, δηλ. το πως βίωσε ο σύλλογος την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, έκανε τις εκτιμήσεις του για την επόμενη ημέρα και φυσικά κατέθεσε σκέψεις και προτάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.