Ποιες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι κλειστές και ποιες ανοιχτές στον Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του covid-19, ανακοινώνει ότι από 07 έως 30 Νοεμβρίου 2020 σύμφωνα με την υπ.αρ. Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις που θα είναι κλειστές είναι οι εξής:

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Βουζουνεράκειου Σταδίου

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Μισεδάκειου Αθλητικού Κέντρο

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Κουτσουρά

Γήπεδο Ποδοσφαίρου Κοτσιφιανής

Κλειστό Γυμναστήριο Μάρκος Φωνιαδάκης

Κλειστό Προπονητήριο Παραλιακού Γυμναστηρίου

Ανοιχτά θα παραμείνουν οι εξής Αθλητικές Εγκαταστάσεις:

Το Βουζουνεράκειο Στάδιο και το Παραλιακό Γυμναστήριο, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους, για αθλητές του Στίβου και το Κοινό, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, μέχρι εξήντα (60) άτομα, τηρώντας πάντα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.

Τα γήπεδα Τένις του Μισεδάκειου Αθλητικού Κέντρο, μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή σε κάθε γήπεδο και χωρίς την παρουσία θεατών τηρώντας πάντα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.

Παρακαλούνται όσοι προσέρχονται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του covid-19,να τηρούν όλα τα παραπάνω.

ΜΕΔ

Η Αντιδήμαρχος

Χρυσούλα Χατζημαρκάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.