Σήμερα η μεγάλη Συναυλία με “Στρατάκια” και Μελίνα Ασλανίδου στην Ιεράπετρα από τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Τρεις συναυλίες στην Κρήτη από τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ως ευχαριστώ στους παραγωγούς, για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της για πάνω από 50 χρόνια

Τρείς συναυλίες στις μεγάλες θερμοκηπιακές περιοχές του νησιού μας οργανώνουν τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ. Με τις συναυλίες αυτές η εταιρία θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους παραγωγούς της Κρήτης για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της για πάνω από 50 χρόνια.

Η πρώτη τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην Παλαιόχωρα Χανίων με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Μανώλη Κονταρό, η δεύτερη την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Τυμπάκι με τη Μελίνα Ασλανίδου και το Βασίλη Σκουλά και η τρίτη την Πέμπτη 14 Ιουλίου στην Ιεράπετρα με τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.

Η είσοδος στις συναυλίες θα γίνεται με προσκλήσεις τις οποίες μπορούν να προμηθευτούν οι παραγωγοί κάθε περιοχής από τα καταστήματα των αντιπροσώπων της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.