Παρουσίαση της ολλανδικής εταιρείας πολλαπλασιαστικού υλικού Rijk Zwaan στον Planet 90,6

RIJK ZWAAN: Ηγετική παρουσία

Παρουσίαση της ολλανδικής εταιρείας πολλαπλασιαστικού υλικού Rijk Zwaan στον Planet 90,6 από τους διευθύνοντες συμβούλους Ελλάδος κ.κ. Χρήστο Λάβδα & Διαμαντή Τσιατούρα.

Μαζί τους συζητήσαμε για τις καινοτομίες της εταιρίας σε καινούρια προϊόντα, και έγινε ενημέρωση για τις μελλοντικές τάσεις στον κλάδο της λαχανοκομίας όπου ο Rijk Zwaan διατηρεί ηγετική θέση. Έμφαση δόθηκε στις προτάσεις της εταιρείας για την πιπεριά. Ένα προϊόν που έχει αυξημένη ζήτηση στον εξαγωγικό τομέα με στόχο της εταιρείας, τη διάθεση υβριδίων στον παραγωγό που θα έχουν ανθεκτικότητα και εξαιρετική παραγωγή.

Πρόσκληση στον πειραματικό σταθμό της Rijk Zwaan Hellas

Θέλετε να ενημερωθείτε για τα καινούρια υβρίδια πιπεριάς της Rijk Zwaan;

Μπορείτε να επισκεφτείτε, κατόπιν συνεννόησης με τους γεωπόνους της εταιρείας, τον πειραματικό σταθμό, από την Τετάρτη έως Παρασκευή 17-18 και 19 Ιουνίου, για να ενημερωθείτε για τα καινούρια υβρίδια πιπεριάς της Rijk Zwaan.

Θα πληροφορηθείτε για τα αποτελέσματα των πειραματικών, τις ανθεκτικότητες των υβριδίων, τα μοναδικά χαρακτηριστικά των καρπών καθώς και τις τάσεις για τη νέα καλλιεργητική περίοδο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της εταιρείας είναι 2842503050 και ο πειραματικός σταθμός βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας – Γρα Λυγιάς, πίσω από το Άγιο Πνεύμα.

Η επιλογή των υβριδίων είναι η αρχή για μία επιτυχημένη καλλιέργεια.

Η Rijk Zwaan προσφέρει μία ευρεία γκάμα από ποικιλίες κηπευτικών υψηλής ποιότητας.

Σπόροι υψηλής ποιότητας και καινοτομίας Rijk Zwaan Hellas.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.