Ξεκινάει η Αγροτική Έκθεση στην Ιεράπετρα

Η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας, δηλώνει ξανά το “παρών”. Μεγάλο ενδιαφέρον από εκθέτες αλλά και επισκέπτες

Η ώρα έφτασε, σήμερα Παρασκευή από τις 16:00, οι πόρτες του χώρου της πρώην ΑΓΡΕΞ στην Ιεράπετρα, θα είναι ανοιχτές για τους επισκέπτες. Το απόγευμα θα γίνουν τα εγκαίνια στις 19:00 και το σαββατοκύριακο η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Στην 4η φορά διεξαγωγής της φιλοδοξεί να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.

Στον Εκθεσιακό χώρο ΑΓΡΕΞ όπου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν επιχειρήσεις γεωργικών εφοδίων, εξοπλισμού, μηχανημάτων και προϊόντων.

Η Έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια κι αποτελεί σημείο – σταθμό για την θερμοκηπιακή παραγωγή σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτήν, παρουσιάζονται όλες οι νέες τάσεις, οι καλλιεργητικές τεχνικές, το πολλαπλασιαστικό υλικό κι οι υπηρεσίες για την βελτίωση της παραγωγής.

Αν και οι συνθήκες είναι δύσκολες, με τις συνέπειες που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού, στην φετινή Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας συμμετέχουν 50 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν τις επιχειρήσεις τους σε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει 75 εκθεσιακές θέσεις. Η σημαντική συμμετοχή εκθετών αποτελεί ουσιαστική στήριξη στην περιοχή που έχει συνδράμει κι αναδείξει την θερμοκηπιακή καλλιέργεια κι ότι σχετίζεται με αυτήν.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., παρουσία πολιτικών, πολιτειακών και τοπικών εκπροσώπων, ενώ η διοργάνωση είναι του Επιμελητηρίου Λασιθίου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.