Παραίτηση από το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝ-Κ.Υ Ιεραπετρας

Από το Σύλλογο Εργαζομένων ΓΝ-ΚΥ Ιεράπετρας κοινοποιήθηκε το έγγραφο που έλαβαν από τον κ. Κων. Χριστούδη που διευκρινίζει τους λόγους της παραίτησης του από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, «το έγγραφο αυτό δείχνει αν μη τι άλλο ότι οι σχέσεις μας εξακολουθούν να είναι άριστες και βάζουν τέλος σε οποία λασπολογία διαδίδεται τον τελευταίο καιρό».

Η επιστολή παραίτησης αναφέρει: Για προσωπικούς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς λόγους οι οποίοι καθιστούσαν αδύνατη την παρουσία και συμμετοχή μου στα δρώμενα, υπέβαλα την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Θα ήθελα να διευκρινίσω επίσης, ότι ουδέποτε δέχτηκα πίεση ή εξαναγκασμό από κάποιο μέλος του συλλόγου ώστε να προχωρήσω σε παραίτηση.
Εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και να συνεχίσετε δυναμικά.
Χριστούδης Κωνσταντίνος
Γενικός ιατρός Γ.Ν -Κ.Υ Ιεραπετρας

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

Πρόεδρος: Βλασσάκης Δημήτριος

Αντιπρόεδρος: Φασουλάς Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας: Χαντζιόπουλος Κωνσταντίνος

Αν. Γραμματέας: Προεστάκης Γεώργιος

Ταμίας: Κονταξάκη Καλλιόπη

Μέλος: Χρυσού Μαρία

Μέλος: Βασαρμιδάκης Εμμανουήλ

Η Επιστολή παραίτησης

ΠΡΟΣ: Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

ΘΕΜΑ: Σχετικά με την παραίτηση από το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων

Για προσωπικούς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς λόγους οι οποίοι  καθιστούσαν αδύνατη την παρουσία και συμμετοχή μου στα δρώμενα, υπέβαλα την  παραίτησή μου από το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Θα ήθελα να διευκρινίσω επίσης, ότι ουδέποτε δέχτηκα πίεση ή εξαναγκασμό από  κάποιο μέλος του συλλόγου ώστε να προχωρήσω σε παραίτηση.

Εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας και να συνεχίσετε δυναμικά.

Χριστούδης Κωνσταντίνος 

Γενικός ιατρός Γ.Ν -Κ.Υ Ιεραπετρας 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.